Offimac verhuursoftware is modern, mobiel en gewoon de beste!

 

Bent u op zoek naar moderne en mobiele verhuursoftware die u geld helpt verdienen?
En u wilt graag meer weten over Microsoft verhuursoftware?
Ontdek dan hier wat de verhuursoftware van Offimac voor u kan betekenen!

Verhuursoftware kan de efficiëntie van uw verhuurbedrijf verhogen en de kosten reduceren. En daar helpen wij bij Ofimac u graag mee! Want wij weten hoe goede software verhuurbedrijven kan helpen meer te verdienen.

 

offimac verhuursoftware: 1 software-platform voor uw verhuurbedrijf

Onze oplossing maakt komaf met verschillende pakketten voor elke afdeling apart. In onze verhuursoftware vindt u modules voor elke afdeling, van offerte tot boekhouding. En onze verhuursoftware zorgt voor een naadloze doorsturing van informatie en verzekert dat dingen slechts 1 maal ingegeven moeten worden. Want deze aanpak zorgt voor efficiëntiewinst en lagere beheerskosten. 

Alle modules in onze verhuursoftware zijn gebouwd volgens eenzelfde gebruiksfilosofie. Bovendien zien deze er grafisch ook allemaal hetzelfde uit. En het voordeel hiervan is dat deze software zeer herkenbaar is, dat gebruikers sneller met verschillende modules kunnen werken en dat er minder opleiding nodig is. Ons doel is om heel uw verhuurbedrijf aan te sturen met 1 platform. U hoeft niet meteen al uw bestaande software overboord te gooien of al uw afdelingen op één software te zetten, u kan dit gefaseerd per afdeling doen. Zolang het maar de doelstelling is iedereen in uw verhuurbedrijf met elkaar te verbinden. Want dat zorgt voor efficiëntiewinst en besparingen! 
 

 

onze verhuursoftware steunt op microsoft fundamenten

De verhuursoftware van Offimac weerspiegelt onze jarenlange ervaring in ERP software en verhuurbedrijven. En het pakket is modulair opgebouwd. Zodat u kan kiezen met welke modules u wil starten en wanneer u wil uitbreiden.
 
Microsoft Dynamics is de onderliggende basis voor onze verhuursoftware. Hieronder ziet u filmpjes over Microsoft Dynamics:

 

.

.

In onze verhuursoftware vindt u onder meer de volgende modules:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen

CRM

HRM

verhuurbeheer

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS

 

 

mobiele verhuursoftware voor moderne verhuurbedrijven

Offimac verhuursoftware is er voor moderne bedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Want ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android. En onze verhuursoftware werkt zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. 

Want op uw bedrijf werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En onderweg of vanop de baan kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze verhuursoftware werkt op al deze toestellen. Zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie en toepassingen kan. En dus ook steeds kunt werken met uw software!

.

.CLOUD, LOKAAL, MAATWERK, APPS: ONZE verhuurSOFTWARE KAN HET ALLEMAAL

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. Of u kan de software ook laten installeren op lokale servers. Want de Offimac software voor verhuurbedrijven is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u het wil. En dat maakt dat het zeer interessant.

Daarnaast biedt de Offimac verhuursoftware vele voordelen, die we als volgt kort kunnen samenvatten:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

INSTAPKLAAR

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

.

.

.

.

.

.

OFFIMAC EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE KEUZES VOOR UW VERHUURSOFTWARE

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. En het heeft zeer veel financiële middelen. Nieuwigheden en integraties worden automatisch ingebouwd. Want Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac verhuursoftware werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Bovendien is de onze oplossing ook door Microsoft getest en gecertificeerd. Dus met de Offimac software zit u ook zeer veilig voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief in het maken van verhuursoftware. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare software, add-ons en apps voor de verhuur. Want dat is wat verhuurbedrijven willen.

 

Waarom offimac verhuursoftware?

 

Zeer herkenbare, gebruiksvriendelijke software

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software, en Microsoft Dynamics is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dergelijke interface vergemakkelijkt het werken en doet gebruikers zich op hun gemak voelen. En dat zorgt voor meer rendement!

Continuïteit en innovatie verzekerd

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Microsoft Dynamics. Microsoft garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen, u kan gerust zijn over de toekomst van uw verhuursoftware!

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Microsoft Dynamics verhuursoftware integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie tussen uw ERP en Office kan uitwisselen. En meer dan 90% van de bedrijven gebruikt dagelijks Microsoft Office producten.

Microsoft Dynamics wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Microsoft Dynamics verhuursoftware, met Microsoft Dynamics als basis, is dan ook zeer geschikt voor bedrijven met nationale en internationale ambitie!

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor de KMO en MKB

Microsoft Dynamics is met 160.000 klanten de meest verkochte ERP software voor kleine en middelgrote bedrijven. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van onze software!

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar van klein tot middelgroot bedrijf

1 platform voor al uw activiteiten

U kan met ons pakket een onbeperkt aantal bedrijven, afdelingen en activiteiten aansturen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Ruime keuze aan modules

U kan klein starten en groeien in en met deze oplosisng.

Kan lokaal of in de cloud

Onze verhuursoftware kan u lokaal in uw bedrijf installeren of gebruiken vanuit de cloud.

Draait op Windows, Apple en Android

En is standaard beschikbaar in 3 clients: windows client, web client en een tablet client. U kan deze probleemloos door elkaar gebruiken, vanop meerdere toestellen. Microsoft Dynamics verhuursoftware kan van op uw PC, smartphone en tablet werken.

De verhuursoftware met het meest aantal modules en apps ter wereld

Wij kunnen uw systeem heel makkelijk uitbreiden.

Standaard kan heel veel, maar ook maatwerk blijft mogelijk

Dit is een gestandaardiseerde oplossing, maar het laat ook flexibele inrichting op maat en zelfs nog specifiek maatwerk toe. Microsoft Dynamics verhuursoftware past zich aan aan uw ambities en zorgt ervoor dat uw bedrijfssoftware u niet afremt.

Betaalbaar

Deze oplossing is goedkoper dan u denkt. 

.

hoe kan u deze verhuursoftware in uw bedrijf implementeren?

Verhuursoftware implementeren vereist specifieke kennis en ervaring. Wij hebben 40 jaar ervaring in ERP software, werken volgens een beproefde methodologie en geheel conform ISO:9001-normen. Daarnaast is onze software ook door Microsoft getest en goedgekeurd. Op ons kunt u vertrouwen!

 

Hoeveel kost het? en hoeveel brengt deze verhuursoftware u op?

De prijs van onze verhuursoftware wordt bepaald door het aantal gebruikers en de specifieke modules die u wenst te gebruiken. Daarnaast kan u deze software ook in verschillende licentieformules verkrijgen (aankoop, huur, financiering, cloud, …). Bovendien kan u de prijs van uw oplossing helemaal op uw eigen wensen samenstellen en betalen zoals u wil.

Maar deze verhuursoftware kost niet alleen geld, deze brengt u ook geld op. En dat is nog veel belangrijker! Want door efficiënter te werken zal u flink kosten besparen. Telt u bijvoorbeeld zelf maar eens uit hoeveel 10% efficiëntiewinst uw bedrijf zou besparen.

Enkele van de voordelen van Microsoft Dynamics die uw efficiëntie verhogen zijn:

 • Reduceert uw administratie tot een minimum
 • Weinig tot geen dubbelwerk nodig, laat onze verhuursoftware voor u werken
 • Informatie wordt naadloos gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • Zo weinig mogelijk onderhoud nodig
 • Efficiëntiewinst
 • Korter op de bal spelen, niet wachten op informatie
 • Beter overzicht
 • Overkoepelende rapportering over alle afdelingen heen
 • Offimac verhuursoftware helpt u heel uw verhuurbedrijf aan te sturen

 

zijn uitbreidingen voor uw offimac verhuursoftware mogelijk?

Ja,, dat kan bij ons. Hieronder vindt u enkele van de mogelijke opties:

 

DE VERHUURBASIS  DOCUMENTEN & INTERNET PORTALEN
 • CRM, marketing & verkoop
 • Verhuurbeheer van A tot Z
 • Aankoop, logistiek, magazijnen
 • Transportplanning
 • Retours
 • Supply chain
 • Activabeheer
 • Boekhouding & Financiën
 • Integratie met Office365
 • Optioneel: services, HRM, projecten enz 
 • Documentbeheer van A tot Z
 • Factuur scanning & goedkeuringen
 • Archivering van mails, documenten, foto's
 • Workflows
 • Microsoft SharePoint integratie
 • Microsoft OneDrive & Dropbox
 • Webshops
 • Internettoepassingen
 • Internetportalen voor medewerkers
 • Webportalen voor klanten
 GRAFISCHE PLANNINGEN  APPS, CLOUD EN ANDERE ICT
 • Verhuurplanning
 • Projectplanning
 • Serviceplanning
 • Productieplanning
 • Transportplanning
 • GANTT planning
 • Planning van machines + chauffeurs
 • Standaard planborden
 • Maatwerk mogelijk
 • Apps voor verkoop, technici, chauffeurs
 • Online & offline apps
 • Rapportering in Excel
 • Microsoft PowerBI
 • Qlikview & Qliksense
 • Microsoft PowerApps
 • Cloud en lokale servers
 • Hardware
 • Integratie met telefonie

 

Vragen of volgende stappen voor uw project? of wilt u graag een demo zien?

Wil u meer weten over onze oplossing? Bel of mail ons hoe wij u van dienst kunnen zijn!

 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent