BOUW software die heel uw BEDRIJF kan aansturen

U bent op zoek naar efficiënte bouwsoftware voor uw bouwbedrijf?
U wilt weten hoe in de bouw software de administratie efficiënt kan aansturen?
En hebt u ook interesse in minder administratie in uw bouwbedrijf?

Want daar kan onze bouwsoftware u mee helpen! Onze planningssoftware, ERP en IT-totaaloplossingen helpen u kosten reduceren, efficiënter werken en uw administratie vereenvoudigen. En bovendien is onze bouw software modern en mobiel. Want in elk modern bouwbedrijf is software voor de bouw onmisbaar geworden, zowel op de werf als op bureau.

bouwSOFTWARE VOOR het BOUWBEDRIJF IN ENKELE INLEIDENDE FILMPJES:

 

 

.

.

 


hoe KAN de bouw SOFTWARE gebruiken om zaken efficiënter te doen?

Ook in de bouw kan software de werking van uw bedrijf op verschillende manieren verbeteren. U kan zoeken naar specifieke software voor specifieke problemen. Maar vele efficiëntieverbeteringen worden vaak over meerdere afdelingen heen gerealiseerd, en daar helpt specifieke software voor 1 afdeling niet mee. Onze ervaring en advies is dat u maximale efficiëntie realiseert wanneer u alle afdelingen en software naadloos op elkaar afstemt.  Een geïntegreerd softwaresysteem doet dit, en overkoepelt al uw activiteiten. Het zorgt voor een goede informatiedoorstroming van de ene naar de andere, zodat iedereen uiteindelijk minimaal intypwerk en minimale administratie moet doen. Met  één geïntegreerd softwarepakket beschikt u zo over de best mogelijke bouwsoftware, die u de grootste voordelen biedt.

Enkele van de functies waar in de bouw software van Offimac voor gebruikt wordt:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

PROJECTPLANNING

NACALCULATIE
...

.

.

WAAROM ONZE SOFTWARE VOOR DE BOUW goed IS:

  1. U krijgt veel meer functionaliteit dan bij kleine pakketten
  2. U kan perfect doorgroeien zonder enige softwarebeperking
  3. Perfect geïntegreerd met Office en Outlook, herkenbaar Microsoft
  4. 100% continuïteit gegarandeerd
  5. Goedkoper dan u denkt

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR OFFIMAC?

  •  35 jaar ervaring en expertise
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Wij hebben zeer tevreden klanten!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux