SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJven DIE STEVIG IN de steigers STAAT

BENT U OP ZOEK NAAR SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIjven?

U bent op zoek naar betrouwbare software voor verhuurbedrijven waarop efficiëntie, overzicht, en controle centraal staan? Bovendien zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? En u wilt natuurlijk moderne, mobiele software voor verhuurbedrijven die van een zeer betrouwbare partner komt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want de software van Offimac kan u hiermee helpen. Dit is software voor verhuurbedrijven van de nieuwste generatie, die steunt op stevige fundamenten van Microsoft technologie. Hier zit u alvast enkele voorbeelden, maar kijk zeker ook verder onderaan voor meer voorbeelden.

 

WELKE SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIjven heeft offimac ZOAL?

Wel, wanneer u ervoor kiest om software voor verhuurbedrijven te implementeren kan u kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. De grootste winst zal u bedrijf echter boeken als u kiest voor één geïntegreerd systeem, waarbij alles en iedereen goed op elkaar is afgestemd. Op deze manier zal software een belangrijke tool zijn om u te helpen concurreren. Want software kan zo tal van taken automatiseren.

Meer  nog: ieder verhuurbedrijf staat onder druk om sneller en goedkoper. Maar om dat allemaal in goede banen te leiden is goede en betrouwbare software gewoon een must vandaag de dag. Want goede goede software voor verhuurbedrijven helpt u om zaken sneller en goedkoper aan te pakken.

SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJven met dank aan de microsoft-basis

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van onze software voor verhuurbedrijven:

Zie hier ook filmpjes van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor verhuur:

.

 

voordelen van onze SOFTWARE

Onze software voor verhuurbedrijven vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor verhuur:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

verhuurBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

MS PROJECT

NACALCULATIE

...

.

.

.

.

WAAROM SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRijven bij oFFIMAC kopen?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor verhuurbedrijven
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

WILT U GRAAG EEN ONLINE DEMO BEKIJKEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR VERHUURBEDRIJVEN?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs