SOFTWARE VOOR VERHUUR: wij zijn UW ERVAREN PARTNER met goede software

ZOEKT U NAAR SOFTWARE VOOR VERHUUR? WIJ HEBBEN DE BESTE OPLOSSING!

U bent op zoek naar een efficiëntere organisatie waar meer overzicht, grip en controle centraal staan? En zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want de software voor verhuur van Offimac kan u hiermee helpen. Omdat Offimac een zeer betrouwbare partner met 40 jaar ervaring is. En een partner die werkt volgens een beproefde aanpak. Bovendien telt Offimac zeer tevreden klanten. En het spreekt voor zich dat Offimac moderne en mobiele software levert. Dus voor goede software voor verhuurbedrijven moet u bij ons zijn!

Zie hier alvast voorbeelden van hoe onze software voor verhuur op allerlei toestellen werkt. Want onze oplossing draait zowel op PC, laptop als smartphone van Windows, Android en Apple. En zo hoort het vandaag de dag!


WAT ZIJN MOGELIJKHEDEN SOFTWARE VOOR VERHUUR?

Als u ervoor kiest om software voor verhuur in uw bedrijf te implementeren kan u kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. Maar de hoogste efficiëntie en grootste rendementen zal u bedrijf echter bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd systeem. Een systeem dat alle afdelingen met elkaar verbindt. En dat data en informatie automatisch over alle afdelingen verspreidt. Zodat niemand onnodig werk moet doen. En iedereen de neus in de zelfde richting heeft. Want zo software voor verhuur een belangrijke tool om u te helpen concurreren. 

SOFTWARE VOOR VERHUUR in samenwerking met microsoft

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van onze software voor verhuur:

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor verhuur:

.

 

SOFTWARE VOOR VERHUUR die uw kosten verlaagt en dus winst verhoogt

Goede software voor verhuur vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor verhuur:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

VOORRAAD

NACALCULATIES
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor verhuur
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

AL GRAAG WAT BEELDEN ZIEN VAN ONZE SOFTWARE VOOR VERHUUR?   


EEN VAN ONZE TEVREDEN KLANTEN AAN HET WOORD?


“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” 
Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.


       

 

GRAAG EEN ONLINE DEMO VAN ONZE SOFTWARE zien? laat het ons weten!

 

ONTDEK Op deze site nog meer OPLOSSINGEN DIE KOPPELEN MET ONZE verhuurSOFTWARE 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx