SOFTWARE VERHUUR materieel IS ONZE TOEPASSING VOOR materieelVERHUUR

 

U bent op zoek naar software voor verhuur materieel?
Want u leidt een bedrijf of divisie in materieelverhuur en wilt efficiënt werken?
Of u wilt meer grip en controle dankzij goede software voor materieelverhuur?

Onze software voor verhuur van materieel verhoogt de efficiëntie van uw bedrijf. En helpt u de kosten reduceren. Zij helpt u overtollige administratie en inefficiënt dubbelwerk te elimineren. Want dat is niet meer van deze tijd. Bovendien helpt zij u overzicht te behouden. En dat is wat goede software voor materieelverhuur moet doen: zorgen dat u meer kan doen met minder. Zodat uw klanten en aandeelhouders meer tevreden zijn.

Onze oplossing is een krachtige software voor elke materieelverhuurder. Bovendien is het een moderne en mobiele software die u kan gebruiken vanop elk mogelijk toestel. Zowel op kantoor als onderweg. En dat is ook zoals goede software verhuur vastgoed vandaag de dag hoort te zijn: steeds inzetbaar.

ONZE SOFTWARE VOOR materieelVERHUUR STEUNT OP MICROSOFT FUNDAMENTEN

Onze software verhuur materieel was vroeger gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. En het werd door ons uitgebreid met tal van specifieke kant-en-klare modules voor uw branche, zodat het 1 administratieve totaaloplossing vormde. Maar Dynamics NAV heet vandaag Business Central software. En dat zit in een nieuw, modern en mobiel kleedje:

 

.

 

.

WAT KAN ONZE SOFTWARE VOOR materieelVERHUUR VOOR U DOEN?

Indien u als bedrijf ervoor kiest om met behulp van software de werking van uw bedrijf te verbeteren zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen toegepast worden. Maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt in de vorm van één geïntegreerd softwarepakket. Op die manier kan u maximale efficiëntiewinsten realiseren, kosten besparen, efficiënt uw klanten bedienen en overzicht op uw business behouden. In onze software voor verhuur van materieel vindt u onder meer volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

MS PROJECT

NACALCULATIE
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Gespecialiseerde ERP en andere software
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

ONLINE DEMO van onze software voor verhuur van materieel? Geef een seintje!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen