software VOOR VERHUUR machines DIE MODERN, MOBIEL EN TOEKOMSTGERICHT IS

U zit in de verhuur en wil minder administratie?
U bent op zoek naar software voor verhuur machines?
U wil weten hoe goede ERP verhuur efficiënter kan maken?

Bij Offimac zijn wij al 35 jaar actief in ERP. En wij kennen de bedrijfsprocessen in de verhuur, alsook de noden inzake software voor de verhuur van machines. En dus bouwden we oplossingen daarvoor. Zo kan onze verhuursoftware ook uw bedrijf helpen efficiënter te werken, met een goede planning en strakke administratie.

Onze software is niet alleen goed. Bovendien is onze software voor de verhuur van machines ook mobiel. En onze toepassingen zijn ontwikkeld voor moderne verhuurders, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor verhuur van machines werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw toepassingen kan. En dus ook steeds kunt werken! Zie hier een eerste indruk van hoe onze software voor de verhuur er uit ziet:

  

WAT IS DE KRACHT VAN OFFIMAC software?

De Offimac oplossing voor de verhuur biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

KLAAR VOOR UW BRANCHE

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

 

 

.

 

.

wIJ LEVEREN software VAN MICRSOFT. WANT DAT BIEDT U DE GROOTSTE BEDIJFSZEKERHEID!

Microsoft Dynamics is het platform waarop wij onze software voor verhuur van machines gebouwd hebben. En Dynamics heet vandaag Business Central software. Het is moderne en mobiele software van de nieuwste generatie.

.

 

WAT BRENGT onze software voor verhuur van machines U OP?

Onze oplossing voor de verhuur vermindert uw administratie, verbetert uw interne processen en helpt u kosten besparen. Zij zorgt ervoor dat al uw processen naadloos op elkaar afstemd worden, zodat een snelle en vlotte informatiedoorstroming verzekerd is. Met onze geïntegreerde ERP voor verhuur beschikt u over een efficiënte oplossing die u het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven. Wedden dat ook u verbaasd zult zijn?

 

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

VERHUURBEHEER

PRIJSBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PROMOTIES

STOCK

MAGAZIJN/WMS

SCANNING
...

.

.

WAAROM zou u kiezen voor software VOOR VERHUUR VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar specialist in automatisering van planning en administratie
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor verhuur van machines
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

ONLINE DEMO? Geef ons een seintje!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen