Software voor installatiebedrijven die modern, mobiel en toekomstzeker is!

Bent u op zoek naar nieuwe en moderner software voor installatiebedrijven?
Want u wilt graag een zo efficiënt mogelijk bedrijf?
En wilt u weten 
hoe onze moderne en mobiele software installatiebedrijven vooruithelpt?

Bij ons vindt u de beste software voor installatiebedrijven. Dat denken wij. Want wij leveren kant-en-klare software en totaaloplossingen voor installatiebedrijven. Daarnaast zorgen wij voor volledig geïntegreerde ICT van A tot Z. En dus systemen inclusief software, hardware, documentbeheer en mobiele toepassingen voor techniekers.


Wij weten hoe processen in de installatiebedrijven werken. En dus hebben wij goede software ontwikkeld daarvoor. Want zowel voor kleine als grotere installatiebedrijven is de markt steeds uitdagender. Er is druk op de marges. En alles moet steeds sneller, veiliger en goedkoper. Met onze software voor installatiebedrijven kan u heel wat efficiëntiewinst boeken. En meer productiviteit krijgen. Bovendien zal uw administratie ook zo slank mogelijk blijven. Zodat u efficiënter kunt werken. En dus ook meer marge kunt maken. Wat op zijn beurt tot betere resultaten voor uw bedrijf leidt.


SOFTWARE VOOR INSTALLATIEBEDRIJVEN OP BASIS VAN HET MICROSOFT PLATFORM

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar en modulair uitbreidbaar. Dat is wat onze software voor installatiebedrijven is. Maar is er meer. Want onze software steunt op Microsoft Dynamics Business Central. En ook dit is een grote troef.

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. En het heeft zeer veel financiële middelen. Nieuwigheden en integraties worden automatisch ingebouwd. En Microsoft zorgt voor continuïteit, groei en evolutie. Offimac software voor installatiebedrijven werd gebouwd op die stevige fundamenten van Microsoft Dynamics Business Central. Bovendien is onze oplossing ook door Microsoft getest en gecertificeerd. Dus met de Offimac software zit u ook zeer veilig voor de toekomst!

Bovendien is onze software betaalbaar. Zodat u 1 krachtig geheel voor uw bedrijf krijgt. En volgens het tempo dat u het wil.

Zie hierbij enkele introductiefilmpjes over Microsoft Dynamics en onze software voor installatiebedrijven:.

..

.

 

Onze software voor installatiebedrijven omvat onder meer de volgende modules:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

CALCULATIE

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

PROJECTBEHEER

SERVICEBEHEER

HISTORIEKEN 

.

.

ONLINE DEMO GEWENST? OF WILT U MEER INFO? LAAT HET ONS WETEN!

 
 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs