SOFTWARE VOOR BOUW die modern, mobiel en zeer sterk is

 

Op zoek naar software voor bouw?
Samen met ons werken aan een efficiënte administratie en planning?
Of bent u ook b
enieuwd hoe onze software zaken kan aanpakken in uw bedrijf?

De beste software voor de bouw vindt u bij ons. Want wij leveren kant-en-klare software voor bouw. En daarnaast zorgen wij voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z. Want naast software hebben wij ook hardware, documentbeheer, rapporteringen en nog meer voor de bouw in huis. Bovendien zorgen wij er voor dat alles naadloos met elkaar samenwerkt. Zoals bij een goed bouwteam. En zodat heel uw ICT een krachtig geheel vormt. 


Zowel voor kleine als grotere bouwbedrijven is de bouwmarkt steeds uitdagender. En de administratie wordt steeds maar complexer. Er is druk op de marges. En alles moet steeds sneller, veiliger en goedkoper. Tegelijk neemt de administratie en regelgeving ook toe. En ook goed personeel vinden is een veel gehoorde uitdaging. Met onze gespecialiseerde software voor bouw kan u heel wat efficiëntieverbetering en productiviteitswinst boeken. En uw administratie zo slank mogelijk houden. Zodat u efficiënter kunt werken. En dus ook meer marge maken.

Wij weten wat bouwbedrijven bezig houdt. En omdat een beeld meer zegt dan woorden nodigen wij u ook uit om onderstaand filmpje eens te bekijken als eerste kennismaking met onze software voor bouw:

.

.

ONZE SOFTWARE VOOR BOUW STEUNT OP MICROSOF DYNAMICS

En dit is een grote troef.

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. En het heeft zeer veel financiële middelen. Nieuwigheden en integraties worden automatisch ingebouwd. En dat zorgt voor continuïteit, groei en evolutie. Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Bovendien is onze oplossing ook door Microsoft getest en gecertificeerd. Dus met de Offimac software zit u ook zeer veilig voor de toekomst!

Bovendien is onze software voor bouw kant-en-klaar, snel implementeerbaar en betaalbaar. Zodat u 1 krachtig geheel voor uw bedrijf krijgt.

Zie hierbij enkele introductiefilmpjes over Microsoft Dynamics en onze software voor bouw:.

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult.Nadia Jansen, CEO van Building Group Jansen.

 

Onze software voor bouw heeft modules van calculatie tot facturatie:

Onze bouwsoftware is een zeer uitgebreid systeem van calculatie tot facturatie.

De oplossing voorziet standaard in een handig calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten en budgetlijnen. U kan prijsaanvragen van architecten en studiebureaus importeren en er verder op calculeren. En achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil.

De Offimac software voor de bouw laat u toe bibliotheken en normen bij te houden zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren, zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt en later aan de juiste projectprijs kunt bestellen. Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukken en interne budgetoverzichten uitprinten. Onze software voor de bouw levert dus een zeer volledig calculatieprogramma dat ook de basis is voor de verdere projectuitvoering, logistiek, facturatie en nog veel meer.

Zoals u kan zien kan u zelf uw pakket samenstellen zoals u wil door te kiezen uit onderstaande modules:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

MS PROJECT

NACALCULATIE
 
INTERESSE IN EEN ONLINE DEMO OF METEEN EVEN SAMENZITTEN om meer te weten?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs