Planningssoftware voor een efficiënte planning en straffe organisatie

Wij zijn er van overtuigd dat goede planningssoftware bedrijven geld doet verdienen. Want goede planning zorgt voor efficiëntie, tevreden medewerkers en tevreden klanten. En dus hebben wij ook ingezet op het bouwen van goede planningssoftware.

Offimac heeft sterke planningssoftware voor de grafische planning van projecten, werven, mensen, machines, materialen, productieorders, verhuur, transporten en nog meer. Want dankzij grafische planningsborden ziet u uw business beter. En daardoor kan u ook snel de nodige juiste acties ondernemen. Met simpele muisklikken plant u snel en efficiënt. Offimac planningssoftware helpt u doelgericht en gestructureerd te werken en snel en accuraat bij te sturen waar nodig. Want visueel planningsoverzicht leidt tot beter beheer, meer rendement en ook meer efficiëntie.

Informatie uit andere systemen (bvb. project- of leveringsinfo) wordt aan Offimac planningssoftware gekoppeld. Zodat planners overzicht hebben en de juiste acties kunnen ondernemen. En is standaard planningssoftware niet voldoende voor uw bedrijf? Geen probleem, dan voegen wij wat maatwerk toe als u dat wil.

De Offimac planningssoftware is inzetbaar in tal van sectoren zoals in projectmanagement, bouw, installatie, verhuur, services en nog veel meer. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze planningssoftware:

.

planningsSOFTWARE IN combinatie met microsoft dynamics

Zie hierbij enkele introductiefilmpjes over Microsoft, waarmee Offimac planningssoftware naadloos kan samenwerken:.

.

.

.

.

planningsSOFTWARE en microsoft dynamics

Offimac planningssoftware en Microsoft Dynamics hebben tot doel uw administratie te verminderen, processen beter te stroomlijnen, informatie sneller bij de juiste mensen te krijgen en kosten te besparen. Kortom: om te zorgen dat u meer met minder kan doen. En dat is ook het doel van Offimac planningssoftware. Want dankzij de sterke grafische mogelijkheden plant u beter en overzichtelijker. Zodat alles sneller en efficiënter uitgevoerd wordt.

Hierbij vindt u ook enkele van de modules uit ons aanbod voor Microsoft Dynamics:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

ARTIKELBEHEER

PRIJSBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

STOCK

SCANNING

MAGAZIJNBEHEER

WEBSHOP

...

.

.

.

.

WAAROM planningsSOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist en ook thuis in software voor planning
  •  To-the-point, kant-en-klare planningssoftware
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!


Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM