Planning software van Offimac voor meer efficiënte planning

U wilt efficiënter plannen?
En u wilt weten wat onze planning software voor uw bedrijf kan doen?
Of hebt u al genoeg grip & controle op heel uw planning?

Als u wil weten hoe planning software uw efficiëntie kan stimuleren, zit u bij Offimac op het juiste adres! Met 35 jaar ervaring in het vak kent Offimac als geen ander de uitdagingen en behoeften van planning software voor bedrijven. Want onze software helpt de efficiëntie van uw bedrijf verhogen en kosten en administratie reduceren. Zodat uw bedrijf nog beter kan concurreren. En alles goed kan opvolgen.


Waarom investeren in goede planning software? om geld te verdienen!

U bent van mening dat er nog eficiënter en rendabeler binnen uw organisatie kan gewerkt worden? Uw onderneming is in een korte tijd sterk gegroeid en u ziet de bomen niet meer door het bos? In deze gevallen is onze planning software de juiste oplossing. Want door gebruik te maken van onze planning software laat u de mensen, materialen en machines binnen uw onderneming efficiënter samenwerken.


Onze planning software oplossing = Offiplan

Wat is OffiPLAN?

OffiPLAN is een eigen ontwikkelde module van Offimac. OffiPLAN is een sterke planning software oplossing voor de grafische planning van projecten, resources, materialen, productieorders en werknemers. Deze planning software laat mensen en machines binnen uw organisatie efficiënter functioneren.

Bovendien maakt OffiPLAN gebruik van een muissysteem waardoor je met enkele simpele muisklikken efficiënt en snel plannen kan maken. Met OffiPLAN behoudt het management van je organisatie ook een duidelijk overzicht over de capaciteitsplanning. Kortom: OffiPLAN is de planning software die uw organisatie vlotter en efficiënter laat functioneren.


Waarom kiezen voor onze planning software?

Flexibele planning software

Dankzij ons flexibel beheer kunnen we OffiPLAN eenvoudig koppelen aan de informatie uit andere systemen (bvb; project- en leveringsinformatie). Hierdoor behoudt het management een duidelijk overzicht en kunnen ze de juiste acties ondernemen.

Hoger rendement

Onze planning software zorgt voor een grafische planning van alle middelen binnen uw onderneming. Hierdoor kan u vaak efficiënter en kostenbesparend te werk gaan waardoor u een hoger rendement binnen uw onderneming bereikt.

Voor elke sector

Wij zijn van mening dat OffiPLAN inzetbaar is in elke organisatie waar planning van toepassing is. U bent actief in meerdere sectoren? Geen probleem! OffiPLAN kan ingezet worden in tal van bedrijven; project-, bouw-, installatie-, engineering-, productie- en servicebedrijven alsook professionele dienstverleners in onderhoud, ICT, verhuur- en transportsector.

Doelgerichte en gestructureerde planning software

U hebt een duidelijk doel voor ogen? OffiPLAN, onze planning software helpt u om dit doel te bereiken op een efficiënte en kostenbesparende manier. Via onze planningssoftware kan u snel en accuraat bij sturen waar nodig.


planning software in combinatie met Microsoft Dynamics

Wij verdelen naast planningssoftware ook software voor de aansturing van alle afdelingen van bedrijven. En hiervoor gebruiken wij Microsoft Dynamics. Het interessante is dat wij OffiPLAN  naadloos aan Microsoft Dynamics kunt koppelen. Zodat klanten een zeer sterke totaaloplossing krijgen. Zie hierbij enkele introductiefilmpjes over Microsoft Dynamics:.

.

.

.

Micrsoft Dynamics heeft tot doel uw administratie te verminderen, processen beter te stroomlijnen, informatie sneller bij de juiste mensen te krijgen en kosten te besparen. Kortom: om te zorgen dat u meer met minder kan doen. En onze planning software voegt er een extra dimensie aan toe om beter te plannen.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit Microsoft Dynamics:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIE

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

STOCK

SCANNING

MAGAZIJNBEHEER

DOCUMENTBEHEER


...

.

.

.

WAAROM PLANNING SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare planningssoftware
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

Onze planning software afbeelding 1

 

Afbeelding 2 van onze planningsoftware.

 

Visuele voorstelling van onze planningsoftware.

 

Afbeelding van OffiPLAN, onze planningsoftware.

 

Onze planningsoftware visueel voorgesteld.

 

OffiPLAN, de planningsoftware.

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International