ERP-SOFTWARE VAN OFFIMAC

Al sinds 1982 bouwen wij ERP-software op maat van bedrijven. Hierdoor hebben we een doorgedreven knowhow opgebouwd en beschikken we over een flinke dosis  ervaring in ERP-bedrijfssoftware.

In 1996 hebben we ervoor gekozen om onze ERP-oplossingen op het platform Microsoft Dynamics NAV te bouwen. Dit ERP-pakket was vroeger op de markt als Navision. En vandaag heet dit Dynamics 365 Business Central.

DE VOORDELEN VAN ERP-SOFTWARE microsoft dynamics 365 business central

Zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke ERP-software 

Doordat Business Central gebruik maakt van de Microsoftinterface ligt de gebruiksvriendelijkheid en de herkenbaarheid zeer hoog. U hoeft dus geen computerexpert te zijn om onze ERP-software te gebruiken. Door onze jarenlange ervaring hebben we ook gemerkt dat ieder bedrijf de integratie van onze ERP-software heel vlot verteert.

Integratie met andere Microsoft® Office-programma’s 

Onze ERP-software kan u ook eenvoudig koppelen aan uw bestaande Microsoft® Office-programma’s waardoor je de kracht om effectief te communiceren en samen te werken maximaal benut, makkelijk informatie kan vinden, gebruiken en delen. De integratie met de andere Microsoft® Office-programma’s geeft u bovendien ook de kans om eigen rapporten op te stellen vanuit Excel, u hoeft dus niet extra te investeren in een rapportagetool.

ERP-software met bedrijfsflexibiliteit en groei stimulerend 

Door te werken met onze ERP-software kunnen we eenvoudig tegemoetkomen aan veranderende bedrijfsbehoeften zonder daardoor uw bedrijf of IT-budget te ontwrichten. Door de flexibele, three-tierarchitectuur van Microsoft Dynamics NAV kunnen we uw bestaande ERP-pakket uitbreiden of aanpassen en efficient en kosteneffectief meer gebruikers toevoegen. Onze ERP-software biedt omvangrijke functionaliteiten voor bedrijfsbeheer, van financiële functies tot functies voor de supply chain, productie en nog veel meer.

Betaalbare ERP-software

Tegen de juiste prijs kan onze ERP-software van Microsoft Dynamics de juiste oplossing bieden. Hierdoor kan uw bedrijf zich concentreren op de eigen ontwikkeling en niet op die van de technologiesystemen.

Het meest verkochte ERP-pakket

Al meer dan 30 jaar is Microsoft Dynamics een betrouwbare partner waarmee meer dan 160.000 verschillende organisaties in meer dan 195 landen hun voordeel doen. Bovendien is Microsoft Dynamics het meest verkochte ERP-softwarepakket in de Benelux voor KMO’s. 

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx