SINDS 1996 is OFFIMAC navision partner

 

De software Navision verwijst naar het softwarepakket dat sinds 2002 eigendom is van Microsoft. Navision is van oorsprong een Deens softwarepakket dat in de jaren '90 ook in de Benelux verdeeld werd. Het begon ooit als een boekhoudpakket, maar er kwamen al snel extra modules bij. En het interessante aan Navision is dat het een bedrijfssoftware is waarmee u alle afdelingen van uw bedrijf kunt aansturen. Omdat Navision tal van modules voor tal van afdelingen heeft. En al die modules communiceren onderling met elkaar zodat er zeer efficiënt gewerkt kan worden.

Navision is specifiek gericht op KMO's van 1 tot 250 medewerkers. En de software werd door Microsoft in de loop der jaren verschillende keren hernoemd. Microsoft Dynamics NAV (waarover onderstaand filmpje ook gaat) is zo 1 van de namen die deze software ook gehad heeft. Maar in 2017 werd dit pakket herdoopt tot Microsoft Dynamics 365 Business Central software. En er vond toen ook een zeer grote technologische vernieuwing binnen dit softwarepakket plaats, waarbij tal van nieuwe mogelijkheden voor de toekomst werden toegevoegd. Het nieuwe Navision staat daardoor weer klaar voor vele decennia van groei en nieuwe technologie-integraties.

Graag vertellen wij u meer over deze software, maar kijkt u alvast eens naar dit filmpje:

 

Dit systeem omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

PRODUCTIE

boekhouding

FINANCIËN

LOGISTIEK

supply chain

SERVICES

MARKETING

MAGAZIJNBEHEER

...

.

.

.

.

.

OFFIMAC EN NAVISION

Al sinds 1996 levert Offimac software-oplossingen op basis van Navision.

Offimac was daarmee het 3de bedrijf in België dat met Navision startte. En daardoor heeft Offimac dus ook heel wat expertise alsook oplossingen op Navision kunnen uitbouwen, en zijn dus ook een heel ervaren Navision partner.

 

DE VELE VOORDELEN VAN NAVISION

Navision heeft veel sterke punten en is vandaag terecht de nummer 1 ERP-bedrijfssoftware voor KMO's.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van Navision zijn:

  1. Navision is zeer gebruiksvriendelijk en herkenbaar
  2. Het ziet er uit en integreert standaard met Microsoft Office, Word, Excel, Outlook
  3. Navision is functioneel zeer uitgebreid
  4. Deze software is schaalbaar, u kan heel klein starten en doorgroeien
  5. Navision is flexibel: er is heel veel standaard beschikbaar, uitbreiden met apps of maatwerk kan altijd ... maar alles blijft 1 Navision geheel
  6. Navision is prijsmatig interessant
  7. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie van Navision
  8. Microsoft zorgt voor een naadloze integratie met haar andere softwares
  9. De software kan op tal van toestellen en platformen draaien
  10. Er zijn verschillende licentie- en huurformule mogelijk

 

zie hier hoe het nieuwe navision er vandaag uit ziet:

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs