erp VERHUUR software is VERHUURSOFTWARE die UW TEAM verlicht

U bent op naar ERP verhuur software?
Want u wilt uw team en administratie verlichten?
Laat onze software voor verhuur u dan verassen!

Verhuurbedrijven kunnen niet meer zonder software. Want goede software zorgt voor een goede, gestructureerde opvolging van de taken. En voor een efficiënte administratie.

Onze ERP verhuur software is gebaseerd op Microsoft Dynamics. En deze software voor verhuur zorgt voor de aansturing en verlichting van heel uw administratie. Van marketing tot factuur. Zodat u minder werk hebt. En meer overzicht en controle.

 

P

OFFIMAC VERHUURSOFTWARE: 1 TOTAALOPLOSSING VOOR HEEL HET VERHUURBEDRIJF

Het doel van onze ERP verhuur software is om zoveel mogelijk afdelingen van uw verhuurbedrijf aan te sturen met 1 softwareplatform. En om efficiënter te zijn.

Informatie moet maar 1 maal ingegeven worden en wordt door ons systeem automatisch verspreid over alle afdelingen van het verhuurbedrijf. En dat zorgt voor meer efficiëntie, besparingen en winst!

De Offimac ERP verhuur software heeft modules voor elke afdeling, van marketing tot boekhouding. U kiest welke afdelingen u wil aansluiten op uw systeem, de software verzekert de doorstroom van informatie in heel uw bedrijf. Onze verhuursoftware verdeelt informatie automatisch, vermijdt onnodig werk en zorgt er voor dat al uw activiteiten goed op elkaar afgestemd worden.

Al de modules in deze software voor verhuur hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Daarnaast werkt dit pakket ook automatisch samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met deze verhuursoftware. En zij zullen er ook zeer graag mee werken want het is zeer gebruiksvriendelijk.

Een goed systeem zoals het onze is onmisbaar voor moderne verhuurders! 

.

DEZE erp verhuur SOFTWARE VERLICHT UW ADMINISTRATIE VAN A TOT Z

EPOsoft-RENT is de naam van onze Microsoft Dynamics verhuursoftware. En in de EPOsoft ERP verhuur software vindt u onder meer volgende modules terug, die u geheel volgens uw eigen tempo kunt activeren en gebruiken:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

VERHUUR

FINANCIËN

BOEKHOUDING

LOGISTIEK

AFTER-SALES

SCANNING

RAPPORTERING


P

P

EPOsoft verhuursoftware werd ontwikkeld op basis van onze lange ervaring in de machineverhuur. De software is gebouwd volgens ISO en gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke kwaliteitsbewijzen zijn. Want EPOsoft voldoet aan de strengste normen en werd door Microsoft erkend met het belangrijke CfMD kwaliteitslabel.

Deze ERP verhuur software is inzetbaar in een zeer brede waaier van verhuurbedrijven en wordt gebruikt voor de verhuur van bouwmaterialen, machines, wagens en tal van andere verhuuractiviteiten.

EPOsoft stuurt machineverhuurbedrijven efficiënt aan, en versnelt hun business. Medewerkers kunnen snel reageren op klantenvragen. En zij beschikken met de EPOsoft ERP verhuursoftware ook over een zeer krachtige rapporteringsbron. Deze software is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst en betrouwbare automatisering.

Want de EPOsoft ERP verhuur software zal er voor zorgen dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw verhuurbedrijf aangestuurd kan worden vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer moeten gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers minder opleiding nodig hebben
 • U een beter overzicht krijgt
 • Management betere rapportering krijgt
 • U efficiëntiewinsten zal boeken
 • Uw bedrijf helemaal klaar is voor de digitale uitdagingen van vandaag en morgen

.

WAAROM EPOSOFT VERHUURSOFTWARE?

Werken met EPOsoft biedt vele voordelen, in onderstaande sommen wij de belangrijkste voordelen kort op voor u:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP EN MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

P
P
P
P
P

.

EPOSOFT IS ERP-SOFTWARE voor de VERHUUR DIE WERKT VAN OVERAL!

Waar u zich ook bevindt, u kan werken met EPOsoft verhuursoftware. De software is zo ontworpen dat u het van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken. Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. Bent u onderweg kan u kiezen voor tablet of smartphone. En u kan dat doen vanop elk toestel en elk besturingssysteem. EPOsoft werkt op Windows, Android en Apple. De software past zichzelf automatisch aan. Mobiliteit is verzekerd, u hebt steeds uw informatie binnen handbereik!

.

GEBRUIK, HUUR OF KOOP ZOALS U WIL, IN DE CLOUD OF LOKAAL

EPOsoft ERP verhuur software is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt! U kan starten en groeien zoals u wil. U kan beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan probleemloos uitbreiden met users en modules wanneer u wil. U kan in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner die klanten toelaat software te gebruiken zoals de klant het verkiest. U kan makkelijk switchen tussen licentie- en betaalvormen. Want Microsoft Dynamics is er voor elk bedrijf van klein tot groot!

.

EPOSOFT DYNAMICS IS BEDRIJFSZEKERHEID

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op Microsoft Dynamics. Met EPOsoft Dynamics zit u zeer veilig voor de toekomst!

.

.

UITBREIDINGEN VAN DE EPOSOFT VERHUURSOFTWARE

Wilt u ons softwaresysteem voor de administratie en planning in de verhuur nog verder uitbreiden? Ook dit kan probleemloos bij ons! Bovenop EPOsoft hebben wij ook extra modules voor CRM en verkoop, internetverhuur, documentbeheer, SharePoint integratie, apps, rapportering en klantenportalen.

CRM 365 voor verkoop en opvolging

Offimac CRM 365 is software die draait bovenop Microsoft Office 365 en Outlook.

CRM 365 software voegt aan Microsoft Outlook extra functies toe voor verkoop, planning en klantenfocus. Het zorgt voor overzicht op afspraken en helpt taken efficiënt uit te voeren. Deze software voorziet ook in bezoekrapportering van verkopers.

CRM 365 kan ook gelinkt worden aan EPOsoft verhuursoftware, zodat uw verkopers heel gericht kunnen werken op de juiste klanten, projecten en dossiers.

CRM 365 software helpt u goed te organiseren in combinatie met Dynamics en Office.

Internetverhuur

Sommige verhuurbedrijven willen hun klanten ook via het internet orders laten plaatsen of beschikbaarheid controleren. En hiervoor hebben wij een website voor internetverhuur.

Deze internetoplossing wordt gekoppeld aan de EPOsoft software, zodat klanten via de website meteen de juiste informatie over prijzen en beschikbaarheid kunnen zien, en 24/7 orders kunnen plaatsen.

Documentbeheer

Document Capture is een uitbreiding van onze verhuursoftware voor documentbeheer.

Het laat toe om inkomende facturen, documenten en mails in te scannen en te verwerken. Het archiveert al deze documenten in dEPOsoft en gaat ze aftoetsen met de inkoopfacturen in het systeem. Met Document Capture zal u minder werk hebben en kunnen deze facturen via digitale weg goedgekeurd worden. En daarnaast vindt u informatie ook gestructureerd terug.

Hieronder kan u een filmpje van Document Capture bekijken dat u de essentie van deze oplossing weergeeft:

.
SharePoint integraties

Denkt u aan het koppelen van uw ERP verhuur software aan een platform zoals Microsoft SharePoint? Ook hiervoor hebben wij gespecialiseerde oplossingen in huis!

Wij beschikken over kant-en-klare componenten die u toelaten om EPOsoft te integreren met Microsoft SharePoint.

Apps

EPOsoft zelf is ook volledig als een app beschikbaar op PC, tablet en smartphone. En de EPOsoft verhuursoftware draait zowel op Windows, Apple als Android.

Wilt u daarnaast nog hier of daar nog meer extra apps installeren? Ook dat kan want er zijn tal van apps verkrijgbaar.

Vindt u standaard niet de apps die u zoekt, dan kunnen wij voor ook extra apps bouwen die aan de EPOsoft software gekoppeld kunnen worden.

Rapportering en business intelligence

Elk modern verhuurbedrijf wil goede rapportering hebben.

Ons systeem levert tal van rapporten kant-en-klaar. Wilt u nog meer rapporten of zoekt u nog andere vormen van rapportering? Ook hiervoor hebben wij extra oplossingen in huis.

Klantenportalen

Sommige verhuurbedrijven willen hun klanten of medewerkers via het internet informatie en documenten laten opvragen.

Deze informatie kan komen uit EPOsoft, of zelfs uit andere databronnen.

Wij hebben internetportalen en websites ter beschikking om deze informatie aan te leveren.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen